Felsökning

Hastighet

Start

Det första vi måste göra är att ta reda på vilken hastighet ni har just nu. Gå till speedtest.net och klicka på knappen 'Go'.

Motsvarade testresultaten beställd hastighet?

Grattis!

Grattis, ni har hittat problemet själv! Snyggt jobbat!

Om problemet var med er router som ni köpt av Bredbandstjänster är ni välkommen att kontakta vår support för att få hjälp med åtgärd.

Anslutning

I det här steget ska vi ta reda på hur ni ansluter er mot internet

TRÅDLÖST VIA ROUTER

DIREKTKOPPLAD TILL UTTAG/FIBERKONVERTER

På vilket sätt är ni ansluten?

Starta om router

Starta om er router genom att dra ur strömsladden och låt den vara urdragen i 30 sekunder innan ni sätter tillbaka den. Gör sedan ett nytt hastighetstest på speedtest.net.

Fungerar det nu?

Direktanslut

Anslut en dator med kabel direkt mot bredbandsuttaget/fiberkonvertern.
Gör sedan ett nytt hastighetstest på speedtest.net.

Fungerar det nu?

Nätverkskabel

Prova att ansluta datorn med en annan nätverkskabel.
Gör sedan ett nytt hastighetstest på speedtest.net.

Fungerar det nu?

Dator

Prova en annan dator. Gör sedan ett nytt hastighetstest på speedtest.net.

Fungerar det nu?

Felanmälan